Service

Contract de service lunar  post garantie 

Contract de service lunar post garantie  se aplica in cazul in care se doreste asigurarea functionalitatii aparatelor la parametrii optimi. In tariful lunar pentru acest tip de service este inclusa o revizie tehnica obligatorie a echipamentului si un numar nelimitat de interventii accidentale. Contravaloarea pieselor de schimb si consumabilelor se va achita separat de tariful lunar, livrarea si instalarea acestora fiind gratuita.

Contract de service tip “On-Call”

Contract de service tip “On-Call” se aplica in cazul in care nu se doreste un contract de service lunar. Acesta consta in plata unei tarif de interventie doar pentru echipamentul pentru care s-a facut solicitarea. Contravaloarea pieselor de schimb si consumabilelor se va achita separat de tariful de interventie, livrarea si instalarea acestora fiind gratuita.

Inchiriere copiatoare, multifuncţionale, imprimante, faxuri

SC EXPERT COPY SERVICE, va  pune la dispozitie o gama variata de echipamente de birou, copiatoare, multifunctionale, imprimante, gama de produse ce poate varia in functie de necesitatile firmei. Va oferim solutia moderna de rezolvare a  necesitatilor de procesare si de a beneficia de echipamentele si serviciile necesare prin plata lunara unei chirii si a unui tarif/copie. Chiria va include contravaloarea cedarii dreptului de folosinta a echipamentului iar tariful de printare va cuprinde toate costurile efectuarii unui numar recomandat de printuri si anume: totalitatea serviciilor necesare pentru buna functionare a echipamentelor (mentenanta, asigurare piese de schimb si consumabile). Prin adoptarea acestui sistem de business rezulta urmatoarele beneficii:

Siguranta functionarii ireprosabile a echipamentelor; reducerea costurilor totale de operare, acestea fiind substantial reduse fata de costurile folosirii imprimantelor clasice, achizitionate.

Contact Info

Phone:
021.311.3651
Fax:
021.311.1406
E-mail:
office@expertcopyservice.ro
Bd.Nicolae Titulescu Nr.119 Bl.3 Sc.1 Ap.3 Et.1 ,
Sector 1, Bucuresti, Romania.

Social Media